Plugg och städ

Vilket liv man har, plugga och städa. Top notch. Fast tog mig ens väng på stan med Håkan iofs. Hittade mig ett par läderbyxor, som jag troligvis inte kommer våga ha på mig, men jag gick på en vild chansning, och ett  örhhänge. Använder typ aldrig örhängen heller så det var typ med en vild chansning. Annars har jag skrivit för- och motargument och mina åsikter om Dödshjälp på religionen. Dvs om jag tycker det är rätt om det var lagligt att hjälpa en person dö, som vill dö. Den frågan är klurig. OCH jag har skrivit psykonalys om två personer. OCH jag har tvättat. OCH jag har städat. Jag är inne i ett flow nu.

Seg start

Min födelsedag blev jätte mysig! Fast jag fick så lite sömn. Jag kunde inte somna för jag visste att mamma hon skulle komma pp och sjunga för mig på morgonen. Inget har gjort det sen dem skildes så jag blev typ jätte förväntasfull! Jag vaknade direkt när jag hörde hon sätta på vattenkokaren nere i köket haha. Typ som ett litet barn innan julafton. Efter en dag med många gratulationer(tackar så hjärligt), så vart det kalas hemma hos pappa. Soooom jag hade längtat efter den smörgåstårtan! moms.
I söndags firade jag min födelsedag med mamma (första gången på 6 år måste tilläggas), med bossans familj, mormo o moffa och sara o lucas! Och där valde jag tacos på bordet.  moms igen.  Så jag är väldigt nöjd med mina firanden! Jag fick pengar till thailand, parfymer, bodybutter och lite smått o gott..
Denna veckan har dock fått en vääldigt seg start. Jag haft ont i magen, migrän, sovit till två på dagen och vart hängig. Fast ska til skolan imorgon, pallar inte missa en massa.
I torsdags när jag fyllde år så spelade jag cod på morgonen för jag hade mycket tid över ( jag är inte van vid att gå upp i tid), invirat i mitt täcke och med en tekopp. Skulle bara gå på toa, och när jag kom tillbaka så hade Ebba hunnit smyga sig upp för trappan och ta mitt varma täcke. Ja... Hon är lika morgontrött som mig.
Magiskt gott...
Innan Grand i lördags, som för övrigt är big as hell. Eller så stort är det kanske inte, men gick vilse ett antal gånger.
Fick him min student-onepiece idag. Är inte nöjd med den så den ska tillbaka igen, skän som attan dock.

Surdag, och dagen innan 19

Igår var en sånn dag man bara kunde böla och skrika åt minsta lilla, eller åt ingeting. Hatar sånna dagar. Kl 21 fick jag lite vett i huvudet och tog på mig gymkläder och jacka, men när jag tog i dörrhandtaget förlorade jag vettet. Jag körde och köpte dippa, chip och cola. Sen stängde jag in mig halva natten och spelade cod. Gymmet vs flåsk 0-1.
Idag började jag ett så jag kunde sova ut och vakna på lite godare humör hehe. Endast två lektioner, varav en jag var på möte med det nya elevrådet. Vi fick reda på våra samhälle C prov. SATAN! Ett G+ senare så har jag numera sabbat mitt stabila MVG i Sh C. Yay! Vad hände där liksom? Hur kunde jag naila ett prov om HUNDRA sett att styra ett land, och faila på ett prov om terrorism?
Hursomhelst så har jag tagit mig lite i kragen idag. Skerv klart PM för min historia redovisning om Oliver Croomwell (yay!), och även min geografi redovisning är klar. Så det är bara religions arbetet om "livet efter döden" som är kvar denna veckan. puh.
Efter ha unnat mig med lite cod, så tog jag mig i kragen igen, och fick ett storstädnings ryck. Jag har nämligen två små rum varav ett är mitt sovrum och ett är ett litet tv rum. Det möblerades om i huset när jag var i USA och mina rum blev lite som det blev. Någon tavla där, sen sätter vi ett bord där, en sketen ljusstake på den hyllan, hänger en medalj på den spiken osv osv... Så förra helgen fick jag ett ryck och målade om allt i mitt sovrum till vitt, köpte ny matta nattyksbord, väggklocka och ljusstakar. Det negativa med detta var att jag ställde allt skit i tv rummet, så där har sett ut som ett bombslag. Men nu är det legit.
Stortstädat lite för att jag ska kunna starta en bra dag imorgon från första början. Alla blir väl på lite bättre humör när det är städat. Jag fyller ju som sagt 19 imorgon va. jag har även bäddat om sängen och haft mitt fönster öppet hela kvällen. Finns inget bättre än en sval och nybäddad säng.


Blev rätt mysigt ändå...
Mumma!
/hejrå

plugga!

Imorse fann jag det svårt att gå upp, som vanligt. När jag väl dragit mig ur sängen i sista minut och rae:at till skolan, så kommer jag på at jag inet börjar förens 12:20. DÄR! JUST DÄR! skjöt jag mig själv i huvudet för andra gången på en veckas tid. MEn jag ringde Samir och tvingade han upp ur sängen, drog hem till honom, och spelade COD tills vi började. En lektion sen him igen. På himvägen öppnade himlen sig i form av skyfall med snö/regn. Vindrutstorkarna gick i högsta hugg och det vart endå omöjligt att se vägen. Jag som trodde att jag skulle slippa snö innan thailand.
Sprang återigen milen igår, och dorg ner tiden med 3 minuter. Men fyfan vad jobbigt det var. Antagligen för att jag drack i lördags. Så om jag ska klara två mi, med hyffsad tid innan thailand kan jag glömma att dricka. Men på den positiva sidan är jag bara en minut och 34 sekunder ifrån mitt mål.
trytt.
Dagens resultat efter kört den korta biten från Hässleholm till Ignaberga.

Söndag

Då var det söndag återigen. Denna veckan har gått riktigt snabbt!
Igår så hängde jag med amanda. Först var det att springa milen på gymmet, och träna magen (sjuk träningsvärk i magen idag, för en gång skull), sen solade vi. Jag måste sola lite innan thailand så jag inte bränner isönder mig första dagarna, cuz that sucks. Iallfall så tittade putte och samir in på kvällen. Chillade lite, drack lite vin, drack lite öl, shottade lite mintu, drack lite minru och chokladmjölk, dansade lite, kastde lite pil, var ute och gick med hunden lite, och lite  sånnt. Det var trevligt faktist! Fast asså det var riktigt sjukt ett tag. Har ni någonsin fått deja vu? asså när något händer så vet du att du typ har sett detta innan eller drömt det. Jag fick det som fan igår!  Riktigt läskigt! jag kan svära på att jag har drömt händelser som hände igår på pricken!
Idag är jag fede sleden, amandas soffa är inte bekväm, och det är inte bekvämt att sova med jeans. Så nu ska jag ladda mina batteri inför den kommande veckan, och sen gymma ikväll! Jag har som mål att springa två mil i streck innan vi åker till thailand. Sprang milen på 44:34 igår, så jag har gjort en förändring på fem minuter. jag vill få ner tiden till under 40 minuter dock.
Thailand för exakt ett år sen. Det var precis när vi kom dit jóch jag envisades om att jag skola sola. Gick ner och somnade i 40 min kanske, och kom upp med detta resultatet. Så ja, jag ska verkligen sola lite innan nu.
Underbart ställe Koh chang, och underbart hotell!
Lite jacuzi i poolen.
Äääälskar denna bilden på fia. Den är ifrån resturangen på hotellet, hyffsat exotisk?
Jag och papi på båten påväg hem från dykningen.
Pappa kastar lucas i poolen. Ännu en bild jag älskar. Det var en sånn känsla, ett lugn, att vara på det stället. Kommer ihåg denna dagen. Klockan var typ fem på eftermiddagen, och vi var typ helt ensamma vid poolen och på stranden precis bakom poolen. Vädret var precis perfekt,och jag och fia satt i jacuzin och kollade på pappa, sara och lucas. Just då var jag full av livet. (Ja min pappa är en hulk)

konfunderar

Tuggar på mitt knäckebröd (frukostknäckebröd + ost = MAGIC) och undrar verkligen över vad jag ska satsa på i livet. Ska välja att bli husmäklare, psykolog, akritekt, aktiemäklare eller kanske pilot? Om tjugo år kommer jag tänka tillbaka på dem dagarna jag satt och käka mitt knäckebröd, då allt var mycket enklare, och säga till mig själv att "fan att jag valde att bli just detta". ELLER så kommer jag tänka tillbaka på dem dagarna jag satt och åt knäckebröd, då allt var så komplicerat, och säga till mig själv "jag valde verkligen rätt".
Framtiden är orättvis! Hur ska jag kunna veta vad jag ska trivas med resten av mitt liv? Hur ska jag kunna veta om jag klarar av att sälja hus eller aktier? Hur ska jag vet om jag klara av flyga ett flygplan? Hur vet jag att jag inte kommer bara göra allt halvdant?`Hur vet jag om jag kommer klara av att ha ett sådant ansvar?
Idag är orättvis. Jag har inte tillräckligt självdiciplin för att få alla MVG, även om jag hade haft kunskapen till att få det. Det är orättvist att bara för att jag får VG i vissa ämnen så kan jag inte bli vad jag vill. Det är orättvist att inte kunna ha råd med att gå på den skolan man vill. Det är orättvist att inte kunna gå på den bästa skolan bara för mina föräldrar inte är miljonärer. De är orättvist för oss som inte har en aning om vad vi ska göra, att göra ett val som kommer följa oss i resten av våra liv.

lugn fredag

Min morgon började med samhälle provet som gick mjeeeehhh, jag kan betta 1000 spänn på att jag kommer ligga 1-2 poäng under MVG. Suger för att det är det ända ämnet jag har MVG i förutom engelska c och d. Efter det var det att fixa inför årsmötet med elevrådet va. Numera är man alltså ingen ordförande längre, utan den nya styrelsen har kommit in. Det ska bli skönt att bara vara student detta året. OCH jag kan säga att någon kommer gå osäkert om dem sabbar vårt student år!
Annars idag så har jag bara chillat. Jag fick fantamaj ingen träningvärk (!!), däremot värk i höftet. Typ som att det är utslitet i lederna, svårt att förklara. Så jag sket i träningen idag så det inte blir värre, så kan jag kötta imorgon igen.
Som sagt har detvarot en lugn fredag med bea, hanna och håkan. Kollat på idol, mest traggat och skrämt upp varandra. Fast jag har rätt mesiga kompisar om jag får säga det själv, men jag älskar er ändå.
Hursomhelst så kallar kudden på mig. haj.

pundhuvud

Nu har jag landat i min underbara säng minsann. Just vid detta tillfälle,och dem förekommer inte ofta, kan jag erkänna att jag är ett jävla pundhuvud.
Som jag sa innan skulle jag köra lite hårdare idag än igår, så när vi värmde upp bestämde jag mig för att springa en mil (Vilket jag inte gjort sedan mars typ). Efter femtio minuter så pallar inte amanda vänta på mig länge, och då var distansvisaren på 8.0 (km), så jag meddelade att jag bara hade 2 km kvar. Jajja säger hon och stampar upp på ett löpband brevid mig. Efter fem minuter klöker hon ur sig "Nu har jag sprungit 800 meter, eller?". "Nää" sa jag, "Det står 0,5 och det är en halv kilometer"."Men det står ju här vid skärmen att 0,25 = 400 m". DÄR!JUST DÄR! sköt jag mig själv i pannan. Jag hade alltså sprungit efter engelska miles, inte några jävla kilometer som jag trodde. Nae så jag hade ju redan sprungit 1.3 mil. Lite tur var det ju att vi inte kom på detta när jag väl hade kommit upp i 10.0 för då hade jag spungit över en och en halv mil.
Så imorgon ska jag fan få träningsvärk, annar blir det 10.0 som gäller jao. Anners är planerna att chilla med bea och hanna, o käka lite gott! Nu min själv så ska jag plugga litta terrorism. Hej och svej.

Återigen

Nej asså nu jävlar får jag ta mig i kragen. Jag har insett att listan var mer en börda än vad den var rolig. Sååååå skit i den säger jag. Back to buisiness. Again.
Full skoldag idag, sen var jag och Samir duttia och pluggade i bibblan efter skolan. Vi har varit lite busiga idag haha, älskar flipp-dagar. Tiden sprang iväg och jag mötte Bea för en fika och lite catching up- möjs... Skall nu bege mig till gymmet. Ja.. jag har skaffat gymkort. På 24/7. As bra, för jag kan gymma i Hässleholm när jag bor hos mamma och gymma i Krstianstad när jag bor hos den gamla räven. Ska köra ett riktigt mördarpass idag. Jag gjorde de iofs igår med men jag har en dill om att jag inte tränat tillräckligt hårt om jag inte får träningsvärk,haha. Så nu jävlar. För jag menar, så länge jag stannar på gymmet, så slipper jag plugga inför Samhälle C provet vi har imorgon :)
Jag, SAmar, Vloreta och Samir var ensamma i bibblan. PLötsligt fick jag den magnifika iden att köra dunkgömme. BRILLIANT IDÈ med andra ord. Sen kom där in en tjej som bott i sverige i ett år, som kommer från irak. Hon fick med vara med, fast hon gömde sig hela tiden. Ligger kanske i det arabiska blodet.

RSS 2.0