just another day

Jahapp, då var denna usla  torsdag över. Usel o usel, den har bara varit dryg helt enkelt. För det första så var det helt omöjligt att komma upp ut sängen imorse, så jag missade bussen och fick köra till skolan. Två lektioner och två fetehålor sen var det förläsning i aulan. Renata (tror jag hon hette) skulle så där o snacka om hur hon paddlade runt usa, och cyklade igenom halv med kanoten bakom sig, om hur hon blev den första svenska kvinnan som besteg mount everest och om hur hon åkte motorcykel hem från indien. Jaha. Congrats till dig då som lägger ner 463 dagar på att paddla o cykla - bara för känslans skull. Visst det var ju coolt att hon pallade allt, men vad fan vann jag av den föreläsningen? ingeting. Ibland undrar man vad skolan tänker med.
Väl hemma så däckade jag på soffan dirr. Fete ångest över att jag inte har gjort något skolarbete alls idag. Pappa väckte mig vid halv sex för vi skulle åka o handla. Tacos till kvällsmat och nu gossip girl. Idag kan man äntligen säga att imorgon är det fredag.

Tack o haj.

Är jag frisk?

Tänka sig att jag faktist gjorde vad jag skulle. Jag har nu gjort klart mitt svenska arbete EN VECKA FÖR TIDIGT! Man måste ju börja undra fall det är fel på mig.. Jag satt visserligen nästan fyra timmar utan avbrott o skrev. Okejdå, ett avbrott. Sara ringde och sa att hon hade något till mig så jag skulle komma ut och hämtade (hon var vägarna förbi). det första jag tänkte var "vad är det nu jag har tappar och som hon av någon slump har hittat?" Med tunga och konfundersamma steg började jag närma mig hennes bil, och i famnen höll hon en livsförbrukning av chipsdippa. Dem hade tydligen en hel palla med sånna på deras jobb så hon kunde ta hur många hon ville. Omtänksam som hon är tänkte hon på mig som äääälskar chips och dippa. Mumma! Kanske ska ta o fira att jag skrivit klart svenska arbetet med lite chips o dippa...
Svenska arbetet är en skriflig undersökning av språkliga skillnader. Jag har valt att intervjua några av mina närmaste och jämföra deras språk med mina föräldrars. Det är en rätt så komisk undersökning för vi använder så himla mycket interna utryck.



Haha liten del av undersökningen


Den jävlen lyckades pricka in mina favvosmaker med.. You know me too well.

Eget arbete

Vi fick gå tidigt från sista lektionen idag för eget arbete på valfri plats; hemma med andra ord. Så nu är jag hemkommen, ombytt och landad i soffan. Finns det något bättre än att byta om till linne o mjukisbrallor och slänga sig på soffan efter skolan? skulle inte tro det. Mysigt väder ut, och jag noterade på mobilen att det ska bli 22 (I SKUGGAN!!!!) och helt soligt på fredag lördag. Shorts? Check. Grilla? check. Rätt sjukt ändå för det är ju snart oktober. T-baren i helgen, fast jag känner igentligen bara för hemmakvällar o tare lite lugnt va.
Nae nu ska jag påpörja och skriva klart mitt svenska arbete hade jag tänkt. Vi har så mycket nu innan Novemberlovet så får jag planera lite (ovanligt). Historia skrivning, psykologi prov, stort svenskaarbete, Engelska C muntlig redovisning, Eng C inlämningsuppgift,  2 engelska C artiklar, samhällsarbete, samhälls prov, religion prov, filosofi prov, psykologiinlämning, geografi prov, historia prov, religion prov, Engelska D tal, Formell presentation i eng D. Det är vad vi har INNAN november lovet, hörde jag någon som ville vara mig nu? nae. Så nu ska jag göra klart alal arbeten denna veckan hade jag tänkt så jag kan fokusera på att naila proven.


Studentlegitimationen är kommen, sista året nu kör vi!

Heldag i Malmö

Igårkväll bestämde jag o Bea att vi skulle dra till Malmö idag. Var framme på Entré vid halv två typ, jag (eller vi, skylle inte allt på mig) missade avfarten 3 gånger, MEN av ren slump hittade vi tillslut köpcentret. Entre har endå dem affärerna man brukar handla i som Gina, HM, Monki, Scorette, BikBok o sånna, men var verkligen inte i mitt esse idag. Hade ingen som helst aning om vad jag letade efter, hade ingen som helst insperatinon. Så det blev lite småsaker till hösten. Det är endå sjukt att några småsaker tillslut hamnar på en rätt stor summa. Halsduken som Bea skulle ha på Monki var ju så klart slut, så hon övertalade mig att köra in till stan. Och även där i båda Monki affärerna var halsduken slut. Too bad. Även om man inte var på det bästa shopping humöret (surt nu när man väl drat sig till Malmö) så var det skönt att prata ut en gnutta va.
Nu är jag fett schleten. HAr varit dutti o hängt upp rentvätt i gardroben, damsugat mitt rum, diskat min ena vattenpipa (som legat utomhus hos kp i över ett år) och bäddat sänga. Så nu ska jag minsjäl gynna mig ett avsnitt GG. Föresten, har ni sett den nya serien Awkward på MTW? asbra. Har ladadat ner varje avsnitt, men tycker dem kan vara snabbare med att komma ut nästa avsnitt (typ beroende).

Ciao.


Nöj skjorta och mobilfodral. Tja negerläppar.

Ett golligt halsband med kompass så jag kan veta var norr och söder är (viktigt).



En bronsfärgad möjsig halsduk

Studiedag

Sova ut - Check! Jag klagar inte ett dugg på att ha studiedag. Jahapp, vad ska jag göra idag då? Städa lite, pilla lite, äta lite, rita lite på projektarbetet, kolla lite GG.. Jag vill förlänga mitt gymkort som har gått ut. Jag kan ju inte ut o jogga pga min äckliga sträckning i ljumsken som jag haft sen juli. Den försvinner heller aldrig, men sen har jag ju skitit i det o tränat endå så jag får skylla mig själv lite.
Annars då. Precis beställt hem en stickad tröja, en skjorta och ett par skinnhadskar från ellos. Trodde inte dem hade användbara kläder, men tydligen så fanns där ett o annat.


GRATTIS till duttia Hanna som tog körkort idag!


go kvälleh

Har äntligen landat min nybäddade säng. Har varit en minst sagt upptagen helg. I fredags vart de middag på cats med tjejerna för att fira Emelies 19 års dag i förskott. Cats är den finaste och dyraste resturangen i Hässlehom (inte för att där är så många resturanger att välja mellan), men dem lever inte upp till ens förväntningar. Gillar Infinity mer. Men de var möjs med massa snack och lite drinkar, förutom ida som drack whiskey haha. Sen var det vidare till Tyringehåla där Steffie bjöd på smörgåstårta och förferre. Nu när hanbollstjejorna är lediga från handboll denna helgen (vilka är mer än hälften av the gang) så festades lite extra, eller vildare (Mamma du kan vara lugn). Lage körde oss in till hässleholm där vi gjorde ett kvickstopp hos pontus, sen vidare o shuffla på Harrys. Det var kyl.
I lördags tog jag de lugnt på förmiddagen och kollade på Idolrepriser, Moa är min faavvo! Sen på eftermiddagen bestämde jag mig för att åka till akuten. I fredags så vaknade jag med att det gjorde ons i högersidan när jag andades,och i lördags blev det värre. Åkte dit vid fyra, och var hemma kvart i elva på natten. Det första; blodprover och EKG gick jätte snabbt. Sen fick jag sitta och vänta i 3 timmar ett rum, helt ensam, utan något slags tidsfördriv innan jag fick resultaten. Dem hade inte hittat något så jag skulle "strax" bli skickad till röntgen. Vid nio tiden röntgades jag, och mina resultat skulle komma inom "kort tid". Halv elva kom läkaren till mig o sa att han inte kunde se något i mina lungor, så jag skulle hem och ta en panodil. Du skojjar med mig? suttit o väntat i nästan 7 timmar på att han ska komma o säga att jag ska ta en jävla panodil? Inget om varför jag hade ont, ingen diagnos. Han trodde att jag hade hål i lungan, men han kunde inte se de på röntgen, så annars är det antagligen en muskelrubbning mellan lungorna och revbenen. Då är jag återigen tillbaka på ruta ett. Ingen förklaring till min brist på energi. Det är så jävla... arhhh. Pallar inte mer.
Efter att spenderat hela min kväll på akuten så åkte jag till Vanskiva. Jag o Krille bestämde oss för att se den senaste Harry Potter, som var helt OK, men ettan är helt klart bäst. Idag chillade vi och spelade COD, som jag är fede grym på(tanken som räknas).. Eller..... Jag vill ha ps3!!!
Ikväll käkade jag kinamat med hanna, alex o ida. Inte det godaste jag ätit, men har heller aldrig varit ett stort fan av kinamat. 
Ledig imorgon och på tisdag - Check! Hade tänkt va uppe halva natten och kolla på Gossip Girl. Ja... jag kollar på alla säsonger för tredje gången detta året.  

förstår inte varför jag har tagit bild underifrån?

Golliga. Jag HATAR när lockar försvinner under kvällen.




Gick runt med den hela dagen i lördags. Gjorde pitt ont. Det var ett sånnt plaströr som satt in i ådran tror jag, eller iallafall armen. Så varje gång jag böjde armen åkte röret längre in, och varje gång jag sträckte ut armen drogs röret ut. Jag klarar inte av blodprover alltså. Sällan jag klagar när jag trillar omkull med hästar eller blir avkastad, men asså jag klarar inte av sånn smärta när det går hål på huden. Ueh...

Lyssnar på Skrillex – Kill EVERYBODY, väldigt speciell musik, men har börjat falla för den. Det har dock inte pappa. Han knackade precis på och frågade om min skiva hade hackat sig.

Ja.. Jag skriver långa inlägg. Jag tänker för mycket på saker och ting.

Konferanseftermiddag.

Ja.ö.. då sitter man här igen. Kom till skolan idag och fick reda på att vi slutade 11 20 pga konferanseftermiddag (all personal har möte), så det blev bara tre lektioner. Lyssnar för tillfället på Dimitri Vegas (för han är så satans grym), och är trötter. Som ni vet är jag den trötta. Eller trött är att underdriva jag är sleten, halvt levande, seg och halvt sovande majoriteten av tiden jag är vaken. Jag har varit så här trött i 6 år nu, och nu de senaste veckorna har det bara gått utför. I "vanliga fall" så kan jag sova 9-13 h per dygn, men endå vara vaken och på bra humör. Nu de senaste veckorna känns de som någon precis tvingat upp mig ur sängen i min djupaste sömn, HELA DAGARNA. Jag kan sova 12 h på natten, sen vara helt död på efter middagen o sova 3 h till, sen gå och lägga mig kl 23 och somna dirr. Jag tar mina vitaminer, tränar, äter rätt och mår ypperligt mentalt. Så alla teorier som dem varje gång skyller på om att jag i "tonåren" eller att jag kanske inte mår bra mentalt kan dem sticka upp i deras.... Bli så förbannad varje gång dem spekulerar om de, HITTA VAD SOM ÄR FEL PÅ MIG ISTÄLLET! SJälvklart hade dem inte tid på vårdcentralen för ens 6/10 heller. Jag är helt säker på att dem inte kommer hitta något i mitt blod, som alla andra gånger.Och jag får panik! jag pallar verkligen inte mer. Fan. Ge mig litta amfetamin eller något så jag kan verka någorlunda levande iallafall.
Nu måste jag plugga om arabvärlden till imorgon, och ikväll blir det secret mission i Hässleholm o jag är SÅ taggad!



Fråga mig inte hur, vad, varför. Altt jag vet är att detta är Samirs andra portion.

back in the game

Ja då var det dags. Dags att ta tag i detta skrivande igen. EFtersom som denna bloggen har varit på Mute i snart fyra månder så tänker jag inte skriva ett jävla långt inlägg(som jag brukar) om vad jag har åstadkommit och inte åstadkommit.
Ja... vad har jag då att dela med mig av.... Just ja. Sitter själv hemma i Önnestad. Fyyfan vad jag är skrajj varje gång jag ska sova ensam här. Jävla spökhus. Var själv hemma tors- söndag, och nu tis-tors, för papi är busy. I helgen hängde han med min systeryster som flyttade till London (Gör inget jag inte hade gjort nu fia), och nu för att han är på någon mässa med företaget. Där finns många dagar då man bara vill ha en egen lägenhet, med egen inredning och bara ha det som man själv vill. Men dagar som dessa, när man sitter ensam, vill man ha sin papi tillbaka. Det är ändå inte så pjåkigt att ha en som kramar en godnatt varje kväll, plockar upp från diskamaskinen lite då o då och tar ut soporna. Sen är finns där ju en viss trygghet med att sova under samma tak som en 100 kg muskelklump.

Off to the shower..



Var i K staden idag med Håkan. En möjsig stickad tröja och ett par boots hänge med him. (Jävlar sicken bloggerska jag har blivit)

RSS 2.0