Home alone.

Något som jag glömde i förra inlägget var att jag spräckt skärmen på min dator med. Jo.... de med. Fast ska bli skönt med en ny dator, denna är lika usel som filmen jag såg precis. ´The due date- inget för mig. Varför är jag hemma från skolan då? Jo för att bli riktigt frisk inför slutspurten innnan sportlovet. Till idag hade vi geografiarbetet. Jag har kanske gjort en tiondel, jag fattar verkligen inte hur de ska läggas upp! Och jag har alla min grejor i skolan så jag kan ju inte göra något heller. SAtt ju faktit o försökte i någon timme, men hittad bannemaj inte en enda faktasida som tilltalade mig. Så ska fråga om en NK imorn... Skirev om vatten i kroppen, 1-1,5 s på en positiv sak och lika mycket för en negativ sak.. Inte mycket. Men de ska vara uppkagt som ett projekt arbete, aldrig gjort förut?  Sen har vi ju Sahällsprov imorn, internationell ekonomi,  tror ni jag har böckerna hemma? svar nej. Jag har inet läst en mening ur den boken sen vi började jobba med de. Flitigt. Sen har vi  matteprov på torsdag. Visserligen inget man beöver plugga till så mycket men åndå. Varför har dygnet bara 24 timmar? varför gör jag inte som jag ska? varför orkar jag inte gå upp i tid? varförkan jag inte plugga ?  L A T.
Så jäävla sugen på att träna är jag. Igentligen fotboll ikväll men vet inte om de är så smart. Eller jo, jag ska fantamig träna. Nu ska jag ta mina bebisar och göra pannkakor.

I'm Out.


Ska bara dela med mig lite till.

om ni har skådat min facebookprofil dem senaste dagarn så har ni skådat en del av min otur denna veckan. Det räckte ju inte med att bli fotad av hastighetskameran, och få bensinstopp utan plånkbok. Utan i onsdags råkade jag tanka bensin i mammas DIESELBIL! Precis när jag började trycka på handtaget skrek "FAN detta är ju en DOESELBIL!". Som tur var hann det inte komma så mycket bensin, och jag spädde ut det med mycket diesel. Ni so undrar så funkar bilen fotrfarande, så behövde inte besävara mamma ännu en gång. Men de var ju såklart nära att göra en favorit i repris: Fia fick motorstopp på vägen, inget funkar, bilen går inte igång, bilen tas till verkstan, utredning sker. Vad har hänt? jo fia har tankat bensin i mossans dieselbil. Det ligger i släkten.

I torsdags var dagen min bra. Jag sissi och robin drog till donken, då vi slutade 1220, och snackade en massa skit. När vi satt och krängde så kom vi in på banting/fastning (?). Ja vi satt på donken och diskuterde bantning. Och jag tryckte ur mig: " Något jag aldrig hade klarat av är att fasta. Tänk att bara leva på vatten dagar i sträck!". JODU!!!! Det är precis vad jag har gjort dem senaste dagarna.
Skulle knäppa en rulle, men fick mig ett magknip som tog mig tillbaka till dagarna i låg- och mellanstadiet när jag låg och vred och skrek i soffan, kräcktes och krampade (min mage är inte normal). Några akutbesök med mamma blev det, men hon blev iprincip dumförklarad tillslut, för dem hittade inget fel på mig. Med åren har jag förstått att min mage skapar tredje världskriget om jag går hungrig för länge. Så i torsdags tog jag tag i mitt förnuft och åt (frukost)knäckemackor med dillkaviar (gott) och proviva. Men efter tvåtimmar sköljdes allt upp ut magen, liksom allt annat, liksom vartenda liten klunk av vatten jag drack. Så natten mellan torsdagen och fredagen var jag uppe stup i kvarten. Asså jag kunde INTE behålla EN klunk vatten i magen.
Fredagen spenderade jag att ligga i soffan, ligga i sängen, ligga i soffan och ligga i sängen o sova. Jag sov från och till tills 8 på kvällen, gick upp och drack vatten, kollade på spåret och skavlan, och därefter slocknade jag och sov hela natten helt ostört - guldvärt.
Igår tog jag det även lugnt. Låg ner nästan hela dagen och bar drac vatten, vatten och vatten. Sen på kvällen var jag bjuden hem till far min. Där serverades varmrökt lax med romsås- HEAVEN. Efter att ha ätit två ynka burkar med activia yogurt på två dygn tryckte jag mer mig en bebisportion av laxen, jag har nog alldrig njutit så mycket av vartenda tugga som jag gjorde. Men fick ju straffas för de sen då jag blev liggandes hela kvällen förmagont.

MEN idag, så jag försöka trycka ner nån pannkaka när min älskade bror och hans familj kommer. Måste även få in här på en rad att jag kollade precis på Grown Ups. Sjukt rolig film! Min humor på pricken såattsäga.

Vad har jag då fått ut av detta milalånga inlägg? Jag tänker aldrig fasta på grund av någon religion. Tänker aldrig sluta äta bara för att Jesus "gjorde de". Jag gör som buddah, ädorr o drickor myyee vin!

 
Ett plus i kanten till Ebba som var med mig var enda gång torsdagsnatt. Kanske lite plus i kanten för att dem ´sov brevid mig hela dagen i fredags. Mina bebisar det.

Pest och pina

Sjukt duktig på att uppdatera jag är. Känner att blogga inte är en hög prio... Skolan kanske är? Fyfan vad mycket det är just nu. Prov hit och dit, och itne minst projektarbete i geografi. Sen blir de ju inte bättre av att jag är den personen som går runt och tänker påhur mycket jag har att göra och stressar upp mig själv, sen gör jag aldrig de jag planerar och blir ännu mer stressad. Det märks att jag är med i Nilsson aka "Det löser sig" släktet.
Något positivt med skolan kan ju vara spenskaprovet idag- NAILED IT!  Kan ju vara för att det var ett simpelt prov, men de känndes bra!

Något som ligger och biter mig i ryggmärgen är ju att jag blev fotad av hastighetskamera igår. Så in i gatans nervös!!! Tänk så blir jag av med körkortet? fin nu inför sommaren ju!  Jag vet ju inte hur snabbt jag körde heller, kanske 100 eller 105 på en 90 väg. MAX 110!!  Jag vet inte vad det är för straff när man blir fotad? Har läst forum hit och dit både igår och idag, men alla säger olika. De flesta säger att det blir indraget om man kör över 29 km/h för fort - Safe! Men tänk så körde jag så fort då? damnit!!! Bötern på 3000-4000 kommer ju sitta fint!! JODU, där rök pengarna till studentresan. Fast iofs så blir bara 3/10 foton godkända, men jag vet att mitt blev godkännt för jag har alltid oturen med mig.

Inte räckte de med hastighetskameran.. utan när jag skulle hem från lund så började (mammas) bil pipa, vad är det nu tänkte jag? Nejmen då hade jag 6 mil kvar av tanken, och det var 7 mil kvar till kristianstad; great. Och SÅKLART hade jag glömt plånboken. Ringde mamma, fick mig en brutal utskällning (hjälpte mig såå mycket), fick tack på min änglasyster som fick köra och hämta min plånbok och sen möta mig i Tollarp. Toppen på isberget hade ju varit om jag inte hade haft något batteri på mobilen (okej, där hade jag tur i oturen). Vad ska man då göra? helt ensam, 5 mil hemifrån, utan mobil, utan diesel? tigga?
Slutligen vill jag säga att jag tänker aldrig mer köra till Lund, jag rekomenderar att du inte heller gör det.

Nu ska jag välja pest eller kolera - plugga eller laga mat. Sen blir de la gymmet med idaslida.

im out.


Hjärtevän!

RSS 2.0