Jag förvirrar mig själv.

Ännu en gång är jag hemma från den dära skolan. Fick gå upp tidigare för at lämna bilen på lagning, den gick inte igenom besiktningen pga handbromsen. Väl i skolan hade jag tydligen bara två lektioner. En med mitt engelska tal, som blev (enligt mig) misslyckat. Så snart jag har en speciell text som jag ska säga så snubblar jag på orden hela tiden. Inte nog med de, utan talet var typ en och en halv minut när det skulle vara tre. Meeeeen som tur va så har jag aett plus i kanten när det gäller Helena angående min amerikanska dialekt. Så de slutade på ett MVG minus. Sen på matten var det matteprov, och det kan ha gått hur som helst! Det kändes riktigt bra, men alltid när det känns bra på matteprov så går det åt pipan.
Fikade med putte, samir och tobbe i en timme, sen spelade vi biljard. Jag är kung på biljard..... när jag känner för att vara de. Sen var det fika på madrix med håkan och elena. laxbaguetten är såååå god.
Him me bussin te vinsloev för att hämta bilen. Visade sig att det inte bara var handbromsen som var dålig, typ allt med bromsarna fick bytas ut. Räkningen slutade på: alldeles för mycket! För att endast betala för mekanikerns jobb kosta 2400?!?!?! Tunga pengar på en dag säger jag bara.
Sen har jag varit den virrapannan jag är, även idag. När vi satt o fikade kom jag på att jag inte haft min plånbok sen vi var ute i helgen. Jomen visst skulle det vara så att den varken låg i jackan, väskan, träningväskan, hos ida, eller i bilen. Och jag var hos ida hela helgen! Fick PANIK när jag letade efter den hos ida. Väl hemkommen så låg den i idrottsväskan trots allt. Grattis Cilla, du har förvirrat dig själv.
Nu ska jag skriva en berättelse i svenskan som är tvungen till att handla om "Att döda ett barn". Brutalt. Sen ikväll är det den dära efterlängtade träningen!!

Puss o haj!

Matteproblem

Fick mig ett par timmars sömn efter skolan. Det kan jag säga var guldvärt, men destu svårare (än vanligt) kommer det bli att somna inatt. Pluggat matte har jag med gjort. Som vanligt gör jaga allt dagen innan.... Men asså de är ju inte så svårt om man vet hur man ska göra. Jag och putte satt o ringde varandra stup i kvarten för hjälp. Får hopppas på att de blir ett enkelt prov!
Nu ska jag minsjäl boka bowling banor tills lördag. Jag kommer stå för underhållningen, för jag suger verkligen på bowling. Men de ska bli kewl.

Ett GG avsnitt på de sen lite sömn. Natti.

Skolad och utmattad

Himma från den dära skolan nu. Kan säga att det inte var alldeles för enkelt att komma upp imorse, kunde liksom inte somna inatt heller. Jag förstår inte vad problemet är? Hur svårt kan det var för kroppen att bara släcka ner, när den är helt utmattad psysiskt och fyfisk? Man blir så himla frustrerad av att inte kunna sova, av att ligga timmvis och dra sig runder i sängen. Hur som helst så somnade jag efter ett bra tag.

Skolan var helt okej. Jag och putte var tvunga till att gå på ett möte med jacobskolan och photomic, om att vi (elevråden) ska ta över skolkatalogen. På de viset så blir den billigare att köpa för eleverna, och vi kommer käna bra det också.
Hade tänkt dra med min packade väska till gymmet efter skolan, men jag är så jävla utmattad. Ska ta mig en tupplur och plugga på matten lite nu, kanske orkar sen.

Close your eyes, clear your heart, cut the cord
Are we human, or are we dancers?


liiiite sommriga feeelings

Laxen satt fint, likaså träningen. Skaffat en ny tränare hade vi med, Conny - han var faktist bra! Det var en rätt så lugn träning tycker jag, vilket var skönt. Det var skönt att konsentrera på något helt annat, så känner mig mirakulöst nog på bättre humör. Hoppas det bli bättre imorgon.... de är inte roligt att vara omkring mig när jag är irriterad....

Jag är sååååå sugen på sommaren, och allt som kommer med den! Sommarkläder, brun kropp, sena nätter, festivaler, grillning, bara ben, lukten av regn, stekande sol, glass, iskalla dopp i åhus, köra med cabben.... Listan kan göras hur lång som helst.

Men en dusch på detta och några avsnitt av Gossip Girl, sen ska jag försöka sova. ciao.



Ja...jag är sugen på sommarkläder. Också.






In a search of the remedy

JA JAG SKREV PRECIS ETT MILALÅNGT INLÄGG OCH SEN SLUTADE INTERNET FUNKA! Åhh man blir så irriterad på sånnt. Hade skrivit om min förravecka. Malmö med skolan, rättegången, helgen.... Men tänker fan inte de en gång till.
SLutade med "Ja, jag vet att jag alltid skriver långa inlägg." Sen slutade de funka. Yeyy.

Nu sitter jag i sängen och väntar på lax som skall serveras. Sen så är det vidare till fotbollen, så jävla skönt. Har längtat efter träningen. Vill bara få mitt huvud på något helt annat än allt som snurrar där inne för tillfället. Hoppas komma tillbaka med mindre ångest, mindre irritation, och en slapp kropp. Kanske jag kan somna inatt då? För de har ju varit ett jävla dilemma på sitonde.


Kick off med laget i lördags, sen Tallparken.


Min leksak för dagen.. Kan ni tänka er hur störig jag var?


Sånn rallybil har man kört i sina dar.



Min näsa blev mindre tillfredsställd efter ett straffskott mitt i fejjan. Gissa vem det kom ifrån? Jo... Ida. Ett gott skratt iallafall.

In the search of a remedy


Det finns tydligen ett utkast är på bloggen. Så här har ni de jag skrev igår, som försvann.



Ännu ett tag sedan jag uppdaterade här. Hade tänkt börja skriva lite oftare, de är faktist kul o kunna gå tillbaka o se vad man gjort och med vem.
            Förra veckan tog slut på mig helt och hållet, likaså mentalt som fysiskt. Malmö resa med skolan, rättegång, och en helg utan dess like. Till Malmö åkte vi till för att se en teater, en shakespear. uhhhm, Teater har aldrig varit men grej, jag tyckte det var mer underhållande att bli masserad av samir. Men man ska ju inte vara allt för kritisk, dem var väl rätt bra för att vara teater- tror jag. Hur som helst så var vi hemma halv tolv, och jag kom inte isängs förens vid 1. Vilket inte var bra för min del, hade behövt vila om mig inför rättegången som var dagen efter - i torsdags.  Spenderade större delen av dagen i tingrätten, och lunchade på Freds. Det gick inte så bra i början av rättegången. Hans försvars advokat grillade alla som fan. Men i slutet gick de riktigt bra. Men asså herregud vad här finns idioter omkring en. Folk som verkligen bara sabbar för andra, och för vad? Sitta i fängelse, ha ett brottsregister och sabba sin egen framtid? Jag blir fan aldrig klok på sånna. 
         Fredags börjades på stan med elena, köpte en byxdress och smycke o skärp till de. Sen snabb him, dusha, och sen hem till ida. Vi skulle göra våfflor (på alla våffel dagen), men vi fick så jävla bråtttom (för jag vart sen som vanligt), så vi slängde in vars panpizza i ugnen. Jag ångrar att jag inte åt mera innan förfesten, men det är ju lätt att vara efterklok. Sen var det förfest hos ida med trevligt folk, pinsamheter, argumentationer, skratt, go dricka och fina vänner! Jag haaaaaaaaaaaade kunnat ta det lugnare. Som sagt; lätt att vara efterklok.
        I lördags var det först grillning med ida sen kick of med laget, vilket var en överraskning. Mästarnas mästare, skottkärra rally, legobygg, skott-efficiency, och till sist bränbollsfotboll.  Det var fullt ös på allihopa, även om jag och ida kände för att lägga oss ner och dö efter minsta lilla ansträngning. Självklar vann mitt lag, fan silken tillgång jag var alltså....... Därefter var det dirr hem, på me dånsaskorna, sen dirr till Tallparken för Nävlingefest. Fullt ös där me såattsäga. 
      Igår fick jag ta konsekvensera av att ha haft för mycket för det goda på en och samma helg. Ville du se en flottig, illamående, utsliten, irriterad och grinig Cilla?? fan då missade du något.
Ångesten jag har över denna helgen är oslgbar. Mina planer var att ha ännu en vi helg, men det blev tvärtemot. Känner mig så odräglig. Ska ta en riktigt fet jävla paus från allt festande och alla helger man spenderar med ångest. Jurk.

Men så var det tisdag igen! Veckor bara flyger iväg.  Idår vart jag hemmma från skolan, och jag gick hem tidigare idag med.. Känner mig inte helt hundra. Har iallafall gjort de jag ska i skolan, de som behövs än så känge iallafall. Till idag hade jag Engelska uppsats om kulturkrockar, Vattenprojekt, Afrikakartan m.huvudstäder. Till imorgon har vi sammanfattning av förintelsen som ska vara klar, torsdag är det matte prov och engelska tal, och på fredag är det spanska glosor. Tjaaa, någon som vill hitta på något i veckan? kommer vara rätt rastlös. Naaj, bara ta dö på mig istället.

Förtillfäller pumpas U2 – Beautiful Day ur högtalarna, jävligt bra låt dedära! Sitter o väntar på varmröktlax och potatis. Syster yster är ju hemma, så det är antagligen därför lax står på menyn. Ikväll är de tränig, ÄNTLIGEN! Så jävla sugen på att träna, och koncentrera mig på något helt annat.

Jag vet. Jag skriver alltid aslånga inlägg.


RSS 2.0