...

Jag skulle kunna offra mig hundratals gånger om, om det hade fått dig må bättre än mig. Jag hade kunnat offra mig för dig om det hade tagit väck tyngder från dina axlar, även om det tyngde att offra sig. Men du vill inte offra dig för mig.
Jag hade lärt dig konsten att förlåta och gå vidare om jag hade kunnat. Jag hade lärt dig att söka skydd i kärleken från dina närmsta, mot dem som gör dig illa.  Men jag kan inte för du är för envis.

Jag längtar tills jag inte ska bli som du.

fusball

Ligger och fryser i sängen min. Ruskigt väder ute, hade varit mycket gladare fall det hade varit mer som igår. Men man ska ju inte klaga allt för mycket, det är ju fotbollsträning ikväll. Som jag har längtat efter träning! inte haft mycket tid över till annan träning än fotbollen på sistonde. Ja jag är peppad inför träning?
Gynnade mig två avsnitt av gossip girl 3, nu ska jag gynna mig med goa knäckemackor och missgynna mig med att skriva ett tal om Bostadsrätt.

HAJ!


Det var inte helt fel att ha stranden nästan helt för sig själva. Hade inte suttit fel nu heller.

Albinohelg

Som rubriken säger så har jag haft en vit helg. En väldigt bra sådan! Fast först: Hur skönt är det inte och vakna upp lördag morgon utan att känna att man kommer avlida vilken sekund som helst?
I fredags så skulle ju jag, Putte, Ralle och Samir till det övergivna sanatoriet i Broby, men de blev inte av. Ralle sa att han hade "feber", och Samir han inte med tåget till hässleholm. Så vi sa att vi ska göra det en annan gång istället, och de ska bli epic. Istället så fick jag komma hem till ida, men endast om jag inte åt upp mimmis godis, så jag satsade på egna nachos o guacamole istället. Det var film som stog på schemat, sen var det criminal minds, sen var det bigbrother (Gött att vanessa åkte igår btw), sen var det roadtrip, sen var det "skräck"film. Ida hade hyrt filmen "Hajar" tror jag den hette. mhm.... Skitläskigt ju. Hajar?Verkligen? Det tåls att nämnas att Ida är en riktigt MES när det gäller filmer. När man kollar på wallander så håller hon för ögonen när det är någon som skjuter. Kan ni tänka er hur hon är då när hon ser en skräckfilm? herregud.
I lördags så åt jag, Hanna och Viktor hemma hos honom. TACOS!! Det var himmelskt gott. Som vanligt. Jag är kung på att laga tacos. Sen vart det vidare till zuperbowl där även emelie och filip befann sig. Det gick åt pipan för oss alla. Jag fick 9 HELA tiden! Fick jag ränna första kastet så fick jag ner 9 andra kastet, Fick jag ner 9 första kastet så missade jag andra, fick jag ner 5 första kastet så fick jag 4 andra kastet. Det var 9 eller något annat sketet resultat som 0-4 st. Fast jag slog faktist den första strejken, därför kan man säga att jag vann. Efter bowling var det rally in till winslöv, där AT hade fist. Jag hanna och ville bombaderade huset (nyktra) i ett par timmar. Hade faktist roligt som fan! Jag har fina kompisar.

Det var min helg det! Den får 9 utav 10 vita tassar.

För tillfället sitter jag och skriver som en flykt från att städa. Ska man ta tag i sitt badrum eller... Där der ut som ett helvete efter jag färgade håret igår. Fast mitt hår ser mer ut som ett helvete än vad mitt badrum gör. GIVETVIS så skulle det bli gult istället för blondt (färgade utväxten). Fast ska försöka fixa det ikväll med idas hjälp.
Jag har konstaterat att jag inte kommer åka på studentresan detta året. Tråkigt, det kommer bli en sjuk resa de. Meeen så är det när man inte får ledigt, och har två nationella prov under tiden. Jag får trösta mig med att jag fick götta mig i thailand förra terminen. Nu är problemet att man inte får avboa såvida man inte har läkarintyg. Som tur är så är dem schyssta där, jag skickade ett mejl och kryddade till min situation lite, och han sa att det skulle nog fixas. Destu mer pengar över till sommarkläder!



Har hittat klänning till balen. Vårt elevråd är ju värdar.


perfekt.

Skulle ut och ta kort på hästarna i de fina vädret... hade jag tänkt. Resulterade i att Eko (den nya hästen) skulle sparka tage (som vanligt, båkar hela tiden). SNAP sa det och hon tog ssats och la tyngden på frambenen. Kan hända att min fot var under hennes ena hov. KAN HÄNDA! Och varför sitter jag och skriver detta inlägget? JO, för mamma tar aldrig skador på allvar (hon tror alltid att man bölar för ingeting) så hon sa att jag skulle vänta tills hon kom hem från jobbet.
Jag vet var jag ska spendera min fredagskväll iallafall..


Enjoy the picture.


måttligt fint.. väntar bara på att de ska bli blått. Tycker de är fint.


Every day i'm shuuuufelin

En 2 lektioners dag, med en håla på 2 h immelan dem. Då vart donken givet, och det var gott. Brummade vidare till skolan och fick motorstopp på skolans parkering (hade glömt mitt kort så kunde inte tanka som jag planerat), snacka om tur i oturen! Putte och ralle fick sin chans att visa sin manliga sida, som inte visas ofta, och fick putta in bilen i fickan. Kvick in till spanskan, göra en pjäs med ralle och putte. Vilket jag failade totalt, men det var underhållande. Efter spanskan himtade vi bensin me dunken va. Tur att jag hade den va. Sen bestämmde vi att vi skulle till ett övergivet sanatorium i broby ikväll/inatt va. Varför gör man saker som man är absolut LIVRÄDD för? Liksom det räcker för mig att gå i mörker för att jag ska bli rädd. Antar den sjuka adrenalinkicken. Bara inte putte chickar ut, stor chans faktist.





"Sanatoriet i Broby i norra Skåne öppnades 1913 och hade 100 vårdplatser.
Många år senare, under 1960-talet då tuberkulosinsjuknandet började minska i Sverige gjordes Broby sanatorium om till ett så kallat ”långtidssjukhus”, dock kallas byggnaden/området fortfarande ”Sanitorium” i folkmun."



"Huvudbyggnaden står kvar precis som under användningstiden. Många skåp i omklädningsrummen var låsta, som om dem väntade på att nästa skift skall komma till sin arbetsplats.

"Vidare på området hittar man två stycken bostadshus. Det ena är bebott i dagsläget men i det andra får man känslan att ingen bor i. Tittar man dock in genom fönstret ser man att väldigt många saker är kvar. Det är som om folket bara helt plötsligt flyttat därifrån, eller försvunnit på andra sätt. "




Från det ena till det andra: Partypepp! LMFAO – Party Rock Anthem


RSS 2.0