torris.

Nämen va, har jag en blogg? De var ju som in i gatan hur längesen de var jag skrev här. 2 månader sen. 2 månader utan vila, elle jo kanske. Men fyför vad de har hänt mycket.
Första december åkte jag och systrarna och Lucas men pappa till Thailand. Koh chang närmare bestämt. Vi åkte verkligen vid den bsäa tidpunkten, de var snöstorm när vi åkte till flygplatsen. Väl framme på denna underbara lilla ö så hann vi med en massa. Moppetur runt hela ön (jaaa dem gick skitsnabbt, jaa jag och fia tävlade), snorklade, beskte tempel, badade i vattenfall, red på elefanter och paintball.
 På tala om elefanterna så var de nummer ett på resan, de var verkligen 2 timmar spenderade åt av att njuta av livet. Jag och fia på en, sara lucas och pappa på en annan, på vandring helt ensamma in mitt i junglen. Stekande solsken, tystnad, ensamt, frudfullt, grönt, tropiskt, skratt, rädsla (giftig spindel) med min älskade familj! Sen får jag ju verkligen inte glömma att nämna att vi badade med elefanterna. De var precis som man ser på film. Mitt inne i junglen fanns ett djupt vattendrag där elefanterna gick i. Sen hoppade vi i från en liten klippa. Elefantarna sprutade vatten med snablarna, kliade sig mot klippan och vi skrubbade dem med en liten borste. dem två timmarna kommer jag aldrig glömma.
 Nummer två på listan var min födelsedag. Juste, jag har hunnit fylla 18 med! vid halv 8 på morgonen kom den gulliga hotellperonalen upp med en tårta med mitt namn på, och vid 9 kom dem in och sjöng för mig. Det var första gången någon har sjungit på min födelsedag på 6 år. Av sara o fia fick jag en halvdag på spaet. Som ligger precis vid havet med havsutsikt. När fick jag kroppsinpackning med honung och sesamfrö, och nu menar jag HELA kroppen, sen en massa anstisktmasker, predikyr och manikyr. Efter lunch överraskade dem mig med paintball. Fyfan vad roligt de var. De var ett tag sen jag uttnjyttjade mina skyttekunskaper, men dem väcktes till liv! Träffade fassan ett antal gånger i fejjan, blev sjukt inne i spelet! Ett tag var de så varmt så skrek fia(hon var i mitt lag) till mig" Cilla jag är asvarm, jag tror jag håller på att svimma", men jag skrattade till lite o forsatte kötta sara och pappa. Asså SOM jag skrattade under dem minuterna.  Sen på kvällen åt vi på Buffalo Bill's Steakhouse. Dagen var helt perfekt! Och de var en av de bättre resorna jag har gjort, men de topparna nog ändå inte Hawaii.

-Samma dag som vi kom hem körde jag all in på lussevakan, morgonen därpå skrev jag upp till körkortet (failade med 50p), dagen efter de failade jag uppkörningen. Snap.
- Julmys, skräckfilmtittande, dunkgömme i snön och övernattande med klassen.
-Firade jul på Nygård med kärrans goa mat, pulka åkning efter traktor och kalla snapsar. Julsnaps är inte gott.
-Sen firade vi jul hemma hos mamma med jespers familj. Fullt ös medvetslös som vanligt.
-Juldagen på björket, awesome.
- Nyår hos viktor, sen Harrys. Hade kunnat tatt de lite lugnare, men fortfarande lyckat.
-Tacoskvällar med Ida och hanna, kortspelande halvägs in på natten, shoppande och mys.
-Tog körkort för två veckor sen, förbättrade resultatet till 61. Litte bättre kanske.
- Firat min 18 årsdag med dem bästa, ALLA slog slint! sjyyyke kvällen.
- Skolan börja, TJA ta igen allting sen thailandresan.

Den helgen har också varit ypperligt bra. Och jag kan säga från hjärtat att fredags var LEGENDARY med håkan, bea och elena. Denna kväll ska jag spara i mitt minnesalbum for sure. Skratt, skratt och skratt. Och lite rädsla kanske.
Igår skulle de blevit fest för hela slanten, men de visade sig vara en vit helg för mig. Va? sen när då?. Fast den blev bra ändå.  Beis, idis och hannis och jag beställde mat från stan, kollade handboll, sällskapspel och lite Tre apor på de.

De var de inlägget de. Nu skall jag minsjuodag sova.





RSS 2.0