Helg

Fredagen blev som planerat. Halkan på dagen, som var rrrrrriktigt kul! Några svordommar och slag mot ratten, men jag blev ju godkänd trots allt. Men Matilda....  BÖRJA bromsa, inte bromsa till, dem blåa konerna! Det slog mig i fredags hur skönt det var att köra bil själv. Något annat som slog mig var att det endast är två och en halv vecka till jag blir 18. Sick.  Inte nog med att man fyller år i december, utan alla i min krets har fyllt år - orättvist! Men jag kan ju alltid trösta mig med att Ida fyller år den 25e.
Inpå kvällen och natten blev de förfest hos Ida och sen vidare till harry's. Lyckad kväll! Men föredrar Krisitanstad framför Hässle.
Annars bara plugg i helgen... Matte B prov på tisdag.  Åter igen, vad har jag hållit på med de senaste månaderna? Räknat typ tre tal sen förra provet, så jag får räkna allt nu i helgen. Inget jag tycker är spec svårt, men liiiite väl onödigt att jag inte har gjort detta innan. Smällar man får ta.

Migrän

Det är såååå skönt att vara ledig mitt i vekan, tiden går sååå mycket snabbare! Skönt att bara stänga av stressen, så jag tog en joigging runda. En halvmil senare kom jag hem med migrän, jag som skulle rensa huvudet.....Gjorde klart alla frågor som vi har förhör på imorgon, om franska revolutionen och Wienkongressen. Kom precis på att jag skulle på halkan imorgon. Ohhhh snap! gjorde allt i onödan. Hursomhelst blir det en fullspäckad dag imorgon. Först halkan, sen dirr till polisen i kristianstad, sen åt andra hållet hem till mamma, sen hem till Ida och till slut Harry's som slutdestination. Eller kanske inte slutdestination, får ju hoppas att jag kommer därfifrån med...


I just hit the bottom.

Som jag skerv i förra inlägget så är skolan en bolax! Fick idag mitt första ig. FÖRJÄVLIGT känns det! Man kan väl kanske tycka att jag överreagerar, men fan vad det kändes. Att gå från att ha Mvg i nästan allt, till att få Ig och ha högfrånvaro - vad håller jag på med?  Hur som helst så var det mitt "Wake up call", så nu ska jag minsjäl ta tag i skolan!
Imorgon har vi ledigt, så då ska jag passa på att jogga en lååång runda (rensa huvudet) och göra klart alla frågor på Historian - som vi har förhör på på fredag. Inte minst så ska jag sova, Sweet! Något annat som är sweet  är Grey's anatomy ikväll!

Ekorre.

Lugn helg i bagaget

I fredags blev jag lämnad ensam hemma i lilla bedrövliga önnestad. Pappa åkte till Milano för att kolla på Milan- Inter, själv hade man helst velat följa med för vädret och shopppingens skull. In på kvällen gjorde Bea, Ida, Hanna och Kråkis mig själlskap, som tur  va. Det blev Tacos till middag, kunde man gissa?.. (okej... jag skriver typ om tacos i varje inlägg).. Därefter bakade jag Lussebullar och knäck, sen satte vi oss runt elva slaget och fikade. Levande ljus, Lussbullar precis från ugnen, knäck, och varmchocklad med grädde och marshmellows (?). Rrrrrrrrrriktigt mysigt! Helt sjukt vad trött man igentligen är på fredagar!  Sen sov Ida, mot sin vilja över. Det är ju såå läskigt att sova här. Och ja.... jag håller med! Ensam i ett Stort, tomt och mörkt hus tilltalar inte mig. NO ME GUSTA!
Lördags så käkade vi tacos till frukost (suprise, suprise), sen blev jag kvarlämnad då Ida hade match. Senare på kvällen kom dock min kära syster att göra mig sällskap. Kina mat och filmmaraton stod på schemat! Vi inledde maratonet med filmen Up, rolig! Sen gick vi vidare till (något vi trodde var) tyngre grejor- Paranormal activity 2. DEN SÄMSTA JAG SETT!! Tror inte ens jag hoppa till en gång. Sen började vi på The Ring, men vi kom på att de inte var en smart ide, så den stängdes av efter ca 5 min. Sen slutade vi med en dokumentär om 9/11.
Söndags så lämnade fia mig här, och sen fick jag sällskap av Ralle.  Även vi kollade på film. Sweet.
Så jag har om något vilat ut i helgen, undrar hur längesen de var sist man gjorde de.

För övrigt så är skolan en bolax, jag är bara så trött på allting!

http://www.youtube.com/watch?v=bBWrMQVsuak
SQUIREL!


Allt har sitt pris

Idag var priset för att fixa håret fyra timmar hos frissan. Därmed slog jag mitt rekord i hur länge jag har varit hos frissan. Det blev ljusa singor och en ljus toning, sweet! Fick även återuppliva min engelska som dog ut för några månader sen. Frisören är från London, härlig typ de där! Hon är precis som min syster fast i engelsk varition; snackig, ca 185 lång, säger AWESOME exakt lika dant (läskigt),muse som favvoband, reser överallt och lite knasig. Nog om Rebecca.
Provet idag skulle ha varit lätt som en plätt om man hade pluggat, vilket jag inte hade gjort. VG blir de väl, dock inte ett starkt sådant. Sen har vi ju även dratt  ihop ett nytt elevråd efter alla intervjuer, och treorna ska KICKAS!.... och jag ska bli ordförande.... vem gillar inte att ha makt? hehe. Jag och ida har även smidit planer om helgen, jag är ju själv hemma heeeeele helgen. Elena smittade oss med sin pre-julmys, så vi ska baka lussekattor. Själv är man inget stort fan av julen, men lussekattor är gössigt! Och sen på lördag blir de Paranormal Activity 2 på lördag, mys. Ska dela med mig lite av min förnyade Muse-förälskelse:Muse – Knights Of Cydonia, 3 min in på låter är det ahhmazing!  Sen är ju Muse – Map Of The Problematique inget snack om saken.Varför ska jag alltid lägga upp låtar? hrm.

Flytta

That's right.  Idag har jag flyttat från mossan till fassan, från Ignaberga till Vinslöv, från ett gult hus till ett grönt, från en skog till en åker. Har världen en ände så är de fan Önnestad, och det kom från mitt hjärta! Det enda positiva är att min sööte pappa bor här. När jag anlände idag hade han läst mina tankar och handlat hem tacos. Han älskar tacos (NÄSTAN) lika mycket som mig, kanske därför vi kommer överäns så bra.

Skolan idag var skön. Lek och  Quiz på spanska och engelskan, slappa lektioner, Tobbe har fått till de med sina sköna kommentarer vid exakta tidpunkter (hahaha), jag dumförklarade ralle ett antal gånger (finns ju anledningar för de), och sen får vi ju inte glömma att en o annan fick blodiga knogar efter Geografin. Tuff lektion de dära.

För tillfället så har jag gett upp med pluggandet inför geografiprovet, JAG PALLAR BARA INTE! Så de får gå som de går. Ska istället packa upp väskorna och fundera på vad jag ska göra med mitt hår.... Ska ju till frissan imorn.

SKRIK INTE! 


Söntag

Ja, då var en hel veckas lov redan förbi! Snabbt som de har gått har jag ändå hänt med mycket tycker jag. Varit med Håkis, Ida och Elena, lunchat med emelie, gått på bio, varit med Ralle, släktmiddag och jag har även gjort klart teorin på körkortet (tja duktig).  Denna helg har minsjäl även varit händelserik om något. I fredags blev de K-stad med matilda för att köpa nya höstadojjor, och för vara ett givet sällskap när hon var hos frissan. Riiiktigt snyggt blev de, så snyggt att jag beställde tid hos samma frisör. Donken på de sen bussen hem va. 
Kvällen/natten spenderades främst med Ida och hanna. Först handbollsmatch, sen förferre, sen bånken. På tala om bånken.........är det nån gång jag kommer överäns med vakter? jag som  alltid sköter mig så bra. . . Igår så var de trerätters- släkmiddag på Nygård med lia go mat som vanligt. Det enda minuset var väl att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Övervägde faktist en sekund om jag skulle stanna hemma, men de ämnen lämnades kvickt. Vid 7 tiden spatserad jag och Fia vidare till Regnér utanför Vinslöv. Även där bjöds de på mat; Tacos. Kunde inte sagt de tidigare att de var tacos? Myh,. Hursomehlst blev de nice förfest och in på halv tolv slaget blidde de taxi till T-baren. Gammalt som nytt folk och de var roligt. Men när ska folk lära sig att de inte är lönt att argumentera med Fia? man vinner aldrig..... så bara ge upp(som jag allitid gör) okej?. Efter de blev natten fullbordad med Bk.
Dagen har spenderats hema hos fassan. Kollat på inglorious basterds, käkat go mat och en massa prat. Han fick även se Laserturken för första gången, det var  inte långt ifrån att han låg ner på golvet o skrattade asså.
Väl hemma så har jag studerat geografi, jippi, prov på tisdag. Man kanske skulle plugga lite till..

Mike Posner – Cooler Than Me - Single Mix
Nas – Hip Hop Is Dead
Nelly – Just A Dream - Main
Shwayze – Buzzin'
Kid Cudi – Erase Me - Main



RSS 2.0