packingstacking

Gamla godingen It's a Man's Man's World med James Brown  pulserar lugnt genom högtalarna. Skön låt. Väskorna ska packas. Den stora väskan ska packas till siesta- ska sova hos tobbe hela veckan, och den lilla väskan ska packas till sjön ikväll. Tjejerna ska gosa vid sjön, döda mygg, skratta och peppa inför siesta. Vädret är gudomligt, tänk att det är sommar? det är denna årstiden man längtar efter 3/4 av året, det är denna årstid man lever livet fulländat! Och jag ska suga in och njuta av vartenda sekund av denna sommare, för sen (om 2 månader) är man officielt en student. Ett jävla år kvar av skolgången? Ett jävla år som jag ser fram emot sjukt mycket.

NAJ! nu ska jag återgå till vardagen.


Helgens bravader

Torsdags spenderade  jag hos den dära Samir. Spelade buzz in på de senare timmarna, kollade på film och somnade. Var ju tvungen till att ladda upp inför busfabriken. Sov jag då? mjeh, han med att drömma en jävla massa också. Drömde att vi var i lloret de mar igen, busbadade, spelade lejonkungen i högtalarna, och sen kommer vi till de konstiga. Jag drömmer att jag står på alla fyra och ska bli matad av Ida,  öppnar mina ögon (men typ sover fortfarande) och inser att jag står på alla fyra i sängen, letar efter idas hand med mat framför mig men det är helt svart, blundar och hugger efter maten som kom fram igen, slår i huvudet riktigt hårt i väggen och däckar igen. Tjena konstig. 
Men drömmen hindrade inte mig från att hänga med till busfabriken. Roligt hade jag, bröt sex naglar gjorde jag, stukade stortån gjorde jag, svettig blev jag och trött blev jag. På kvällen och nattens timmar var vi på 18 års fest hos Tobbe, mycket trevlig och mycket händelserik kväll(Ett plus o kanten till Elena som himtade mig och köpte nattamat).  
Lördagen var recovery av fredagen. Skulle snabbt in och hämta lite grejor som jag glömt hos simon i stan, och möts av en drös bilar... "Aha, det är cruising". Efter att ha kört förbi en snabb vända inser man att dem är ett folkslag av sig själv. En amerikanare med sydstaternas flagga på bakluckan, fylld med fem personer i jeansejacka och eddi meduza tröja under, varsitt flak Norrlandsguld i knäet, och ett gott självförtroende. Där satt man i den hundra meter långa bilkön, i en sprillans ny Toyota, och kände sig plötsligt utanför. Det är tur man är olika.
På kvällen var det bara på det igen hos Steffi med fint umgänge, sedan vidare till Lloret de Mar reunion i Helsingborg på the Tivoli. Mycket sjuk kväll, natt och morgon. Man var ju hemma samtidigt som tuppen steg upp.

Idag har det varit barnkalas för hela slanten, anners har jag bara kollat på film och taggat inför siesta. Nu är det bara någon dag kvar sen står man mitt i en klung av ett par tusen människor och skriker samma låttext som den brevid en, som den fem meter framför en och som dem femtio meter bakom en. TAGGA!

http://www.youtube.com/watch?v=Dz0HkxSU4e0&feature=related 
Något liknande, fast man mitt i en klung av ett par tiottusentals människor och skriker samma låttext som den brevid en, som den fem meter framför en och som dem hundrafemtio meter bakom en. 60 minuter jag alldrig kommer glömma, även om jag stog nästan kängstfram med smörta i hela kroppen efter att ha köat i 9 h. Totaly worth it. Btw, klipper ger inte draget rättvisa!

studentfest

Igår vart det studentfest på harrys åter igen. Mycket lyckat kan jag tillägga! Sov hos elena inatt, sen vidare till min enda lektion för dagen, svenskan. Väl himma så somnade jag dirr! sov väl från tre till sju typ? jag kommer nog ha lätt att somna inatt, ellooor? 
Naj men har stedat lite, dammsugat lite, packat upp lite, bytt lite lakan, gått igenom lite brev, torkat lite golv, ätit lite knäckebröd och snart ska jag duscha lite innan jag ska kolla lite på film.
Jag är så peppad inför dem kommande dagarna! Imorgon är det skola som vanligt, sen ska vi va hos samir på kvällen, spela lite GH, spela lite Buzz, skratta lite och sova lite. Sen på fredag är det busfabriken med samirs familj och tobbe för hele slanten, och jag ska bli som ett litet barn igen. På kvällen är det 18-års fest för tuben, såååhäääär taggad är jag!
Tack för mig!


hemma från 08

Då vart jag hemkommen ännu en gång från Stockholm. Vi avslutade dagen i Stockholm med att åka till drottning holm. slottet där kungen och silvia bor i. Där är fullt med gröna parker med lösa hundar, stora dammar, fontäner, vakter, soldater, ivriga turister från asien och mäktiga byggnader. Det fina vädret gjorde allting ännu mysigare, även när vi satte oss med en glass på ett litet cafe vid kinesiska slottet.  Vi gick, jag njöt, vi gick, jag njöt. Jag citerar pappa när jag skriver "vi är här för att äta o dricka gott", och JO minsjäl vad gott det var igår (ännu en gång). Vi slog till på resturangen Italiano. Jag drack den godaste drinken jag druckit; Äppelmartini. Den smakade som kiviks äppelmust, och den slank ner väldigt lätt vill jag säga. Huvudsakligen var det parmesan-smörkastad tagiatelle med stekt kycklingfilé med mozzarella ost på, och en flaska rosé. Mätt blev jag och nöjd blev jag! Efter trion genom den fina staden till Gröna Lund. Nersläppet är så jääääääävla läskigt. Fyfan säger jag bara. Vi kände oss nöjda efter nersläppet och den nya Insane, sköt lufgevär drog oss hemåt med två heliumbalonger. De kan jag säga. De var roligt. Om man skulle köpa en heliumtub?
Helgen Stockholm får mycket bra betyg.
För tillfället sitter jag med Niagrafallen i näsan, som kan vara bihålsinflammation? Och med lock i vänstra örat. Jag får verkligen inte väck det? När jag försöker blåsa  ut de så får jag lock i högra örat med.

Vi höres! Nu ska jag gå och snyta mig för 10 gången idag.

"Pappaaa jag har organiska byxor"

Sitter på hotellet, gnuggar mig i  ögonen, snyter mig, tar en vingummi, och är mycket nöjd. Jag, pappa och fia åt på fem små hus ikväll. Det är ingen vanlig resturang, utan det ligger i en gammal källare på gamla stan. Med levande ljus som lyser upp, antika prydnader och den GODASTE maten ever. Det kan ha varit den godaste oxfilen och potatisgratängen jag ätigt i mina dagar. Jäääääävligt gott! Till er som inte har ätit där åk dit och ät innan jorden går under imorgon, för det är något man måste göra innan man dör.. Jävla tjat   om den maten...
Vad har vi gjort idag? Fia hälsade på och red sin f.d häst, vilket gladde henne mycket mycket. Själv satt man och glassade i solen och vart fotograf. Visst saknar man att sitta på hästryggen och klura sig genom en bana, men de är nog inget som kommer att komma tillbaka.
Vid matbordet diskuterade vi dock lite k1 här i sthlm, asså militärskola med hästar där man blir utbildad till officer. Ska in och läsa lite om de och sse fall de falle rmig för smaken.
Imorgon ska jag tvinga upp pappa och fia på nedsläppet på grönan (pappa blir höjdrädd på tredje vångingen), och DET kan jag säga, ska bli gemytligt.

Mr Saxobeat

Med Niagrafallen i näsan sitter jag i väntansfulla tider; Jag väntar på varmrökt lax, lite mer mmmmm i livet. Nisse, mammas sambo,  fyller år idag. Jag ska även passa på att fira syrran min, för hon fyllde år när jag var borta.
Hur har min dag sett ut? Hrm.  Rrrrriktig svårt att komma upp i morse, även om jag sovit mer inatt än vad jag gjort på två veckor. När jag väl kommer till skolan så hade vi inställd lektion.... GRATTIS! Men jag fick tid över till att jobba lite på de sista grejorna inför studenternas bal.  Det börjar alltså närma sig till den roligaste tiden på året. Siesta är inom räckhåll, likaså studentveckan , balen och tillslut sommarlovet.  Jag är så hypad asså! Det enda negativa är att jag inte tar studenten nu, vilket jag igentligen skulle. Jävligt tradigt, och det får mig att delvis ångra att jag åkte till USA. Jag kan ju dock inte sitta här och skriva att vårt studentår kommer bli tråkigt, för det kommer bli awe to the some.
Najje, imorgon åker systrana Nilsson med Pappa Nilsson till Stockholm över helgen. Jag hoppas på fint väder, för jag fullkomligt älskar Stockholm när det är fint väder. Stockholm i mitt hjärta!


Syrrans 20 årsdag för 3 år sen. Världens bästa kille åt vänster - brodern, Sophia och Mamma

keep it tight

Hrm, senast jag skrev var det en månad sen den 18 april. Kan säga att så mycket som har hänt dessa senaste veckorna hade jag kunnat sitta o skriva i timmvis. Istället kan jag meddela att jag har varit med om den absolut roligaste och sjukaste veckan. Studentresan till Lloret de mar. Sjukt JÄVlA roligt. Glassa i solen hela dagarna med 6pack (som kostar 27!!!!), bada, äta onyttigt, gitarrspelande sånt och sangaria på kvällarna, EN LITERSBAREN (tjena 1 liter mojito för 63 spänn),  radiobilar, hotellrazzior, pumbatatuering, två för en i baren, Tropics, Mobys, chicken McWrap, förbjudna nattbad, pinsamheter, skratt, tårar, rädsla, adrenalin, skumparty... Listan kan göras hur lång som helst, men ska inte berätta allt för mycket. Ångrar  inte en enda sekund att jag hängde med, även om jag inte är student.
Nu sitter jag i sängen och funderar på vad jag har att ta igen i skolan, vilket inte är en farlig massa. Av någon anledning har jag lagt skolan på hyllan i tvåan. Har helt enkelt slutat bry mig, och det syns i mina betyg. Det är jävligt lätt att skylla på andra saker som när farmor gick bort första dagen av skolan. Det knäckte mig något så fruktansvärt, och de gör de fortfarande. Man känner hur ögonen börjar bränna och vattna så snart man tänker på henne. Våran ängel, min farmor- om man ändå hade varit lika bra som henne. Hur som helst gav det mig en trög start i skolan, sen när jag väl jobbat upp mig lite så kom misshandeln. En mental storm pågick i huvudet på mig med andra ord. Det dåliga med mig är att jag pratar inte med någon om saker som tär upp mig. Jag menar hur svårt kan det vara och öppna  upp sig? Inte ens för Ida, inte ens för Hanna, inte ens för Samir, inte ens för Putte, inte ens för min familj. Ingen. Jag bara går runt tyst. Sitter tyst, och tänker och tänker. Det är fan inte hälsosamt. När jag väl drog mig ur all skit så kände jag att det var försent att höja ina betyg till MVG. Jag får helt enkelt lägga på ett jävla krut i 3an. Jag ska fan bli det jag vill, och jag ska fan nå mina drömmar.
Annat jag har åstadkommit under en månad:
- Jubbat för fassan
-Massa grillkvällar med tjejerna
-Studenfest på Harrys, därefter dygning, därefter bussresa till Stockholm
- Stockholm med underbara klassen
- Matcher, har gått mindre bra
Fan... jag som hade gjort så mycket. Kommer inte på något.

Najmen en bildbomb på detta!


Fina klassen i huvudstaden

Favorit i repris i Sthlm,

PRATAR DU MED MIG?


Fina, roliga och underbara!


En megafeta bomb för att skvätta ner tyskarna - mission complete x2


Glassa lite i trampbåten ute på de sju haven


Skumparty. Hade gett vad som helst för att gå på de igen, TAAHHH



Hjärtan!




RSS 2.0