Helt OK.

I tisdags var det halloween fest på Harrys för studenterna, den var helt OK! Trevlig förfest hos fille med för den delen. Dock blev de lite segt att gå i skolan igår, de blev ju inte många timmar sömn. Som tur va hade vi bara en kinaföreläsning och en middag på resturangskolan. 
 
Idag har jag stannat hemma från skolan, med mina krigarskador, och kollat på hela Gossip Girl säsong två. För den andra delen så har jag grävt ner mig i mina egna tankar, och försökt förstå andra. Kom dock bara fram till en slutsats; Jag vill inte förstå. Varför ska jag låta någon dra ner mig? Det gör jag ju inte, jag drar ner mig själv.

Snart kommer mamma hem och ska laga min favorit mat, bara för mig.  Puss.


Hur lyckas vi?

Jack Johnson – Imagine
Johnny Cash – Hurt


Mourn for my bad day.

Låter rubriken säga sitt.. En HEMSK dag. Igentligen har omständigheterna varit rätt bra, men de ar fan inte jag. Det är en sånn här dag man bara vill börja böla för minsta lilla sak. Minsta lilla sak som inte går ens väg.
Morgonen börjar med att jag inte hittar mina nycklar, och var fan är dem? Helt seriöst. Jag som har fvarit så noga med att hålla reda på mina saker för en gång skull (slarvade liksom bort mina andra nycklar för tre månader sen).  Ut från huset jag steg, och träffades av piskande regn, great liksom. 
I skolan så spenderade jag den mesta tiden till att fundera på vart mitt leg och mina nycklar är. Ja precis, mitt leg, som jag insåg att det inte befann sig i min plånbok igår. Så var tog mitt leg vägen i lördags?........Vad snackar jag om, der är ju här brevid mitt andra leg. höhö. Skit bra humor där cilla. Nej men de var väl fan att jag ska slarva bort allting!
Och sen fick jag reda på spanska provet som jag skrev igår, G+++. Asså? Vart har jag tagit vägen nånstans? I ettan fick jag raka mvg hela tiden. Dock har vi ju ny svår lärare, men ett G cilla? verkligen? (varför pratar jag med mig själv?). 
Nåja. Jag åkte hem till Ida efter skolan och bölade lite över min hemska dag. Myh!!!!!
Snart blir de Kylling med potatisgratäng, ååhh sååhh gott! Ikväll blir de Johnsson's and The Bånk. Puss!


Ekonomisk politik ♥

Igår var de skola, övningsköra och ännu ett kalas för Lucas.

Idag stannade jag hemma från skolan och sov ut, pluggade och shoppade litta. Man blir på bra humör av att internetshoppa! Dock inte på lika bra humör när man inte kan klicka hem allt man vill ha (tja fattig) . AJJA! Imorgon är de risketten hela förmiddagen, vad det nu är förnått? Jag är litte kluyven där.
Nejmen nu ska jag sätta mig framför vår mysiga brasa, dricka en stor kopp med hallonté och läsa min nya Solo tidning. TROR DE SJÄLV?  ....... Nej.... jag ljög. Jag ska sätta på mig mina läsbrillor, stänga in mig i mitt kalla rum, gräva ner mig i vår SH bok och läsa om Ekonomisk politik.




Måndag på schemat.

Även denna helgen har jag äventyrat lite. I fredags var de lite ferre i Önnstad hos fassan. De var rätt chill fst tyckte jag :). Gick o la mig vid 5 efter alla omständigheter, och gick upp en och en halv timme senare...... med ångest. Inte söndagsångesten, utan lördagsångesten (undrar vilken som är värst?). Vid 8 så drog jag upp dem andra, så snäll som jag är. I lördagskväll släpades jag vidare till Kristianstad av Fia, ännu inte återhämtad efter fredagen. Men vad går inte upp mot några återställare? Det var najs förfest hos Emelie, med trevligt folk och goa drinkar. Därefter vidare till bonken, och dess långa kö. Och de var roooooligt som vanligt. Ett plus i kanten.
I söndags var de kalas för lille Lukas som fyller 6 imorn. Om jag har de rätt för mig så gick han upp halv sex igår och börjde tjata om att de var kalas. När dem skulle gå med hundarna så ville han inte gå för långt ifrån, för tänk så skulle någon komma utan att han var där. Tänk vad mycket man längtade när man var liten? och hur jobbigt de var att sitta kvar vid bordet när alla vuxna skulle prata, prata och prata. De var tider de.

Idag är de måndag, visste du de? usch, måndagsmorgnar är verkligen itne min grej. Inte nog med att jag måste gå upp tidigt på måndagar utan det är ju bäckmörkt nuförtiden. Låg o övervägde imorse i sängen om jag skulle få frånvaro eller inte... och de slutade med att jag satte klockan på 08 40 ist. Som tur var så hade vi inställd lektion. Nej men för övrigt så jag inte ett stort fan av skolan i denna tid. Innan novemberlovet så har jag Samhälleprov, Engelskaprov, Spanskaprov, Svensk-historisk Kina inlämning, Engelsk uppsats, Engelska sammanfattning om Kina, Läxprov i svenskan om Kina. Därför tänkte jag hoppa av skolan, de passar ju bra nu. Nej Cilla, de får du inte.

Tänkte att ni ville ta en  del av min älskade musik.
Florence + The Machine – You've Got The Dirtee Love - Live At The Brit Awards 2010 
Adrian Lux – Cant Sleep - Radio Edit
Familjen – Det Var Jag
Iggy Pop – The Passenger
Talib Kweli – Get By
Regina Spektor – Samson
The Script – For The First Time




Idag var det 2 månader sen Famor dog. Vår och min älskade förebild. Det finns ingen som är bättre människa än henne. Ord kan inte beskriva hur tomt det är utan henne, hon var liksom en gemensam länk, mellan våra släktingar, som ingen ville vara utan. Och hon var min Farmor.
Kirsten Nilsson <3


BURN!

Igår hade vi bara två lektioner, s'najs!  Efter de så drog jag hem till ida och kollade på GossipGirl till at, viktor och hanna kom. Tacos, stog på menyn, igen. Men om ni känner mig rätt så klagar jag aldrig (på tacos). Efter de så kom även Adde och vi checkade  Holland - Sverige.  Inte mer om den matchen nej.
Vaknade upp hos ida idag o sen skolan. Tryckte även in ett elevrådsmöte och planerade inför balen och den kommande  haloweenfesten, rooooowligt ("ahh precis"). EFter skolan så stannade jag och MAtilda hos ida en stund och mös i solen ute på idas däck (nämner inte tacosen). Älskar vädret idag! Efter att vi blev utslängda så övningskärde jag med mossan i stan. Skit gick de. Jag hatar att köra med mamma! Min teloerans med henne är lika  med NOLL! Så därför tvärstannade jag på 21an, slängde ut henne,  och sa BURN MAMMA BURN! Och där stog hon och skrek på mig för att jag vägrade öppna dörren för henne. Nejmendum, jag hade dock kunnat (frustration)!





Sooooooooooooova

Jaajaa, då vart jag och Samir hemkommna från Stockholm/Nynäshamn (Tänker inte nämna något om denna helg).  Vi kom hem 23 igårkväll pga en hel timmes försening från SJ's sida. Jag som tänkte sova på tåget hem, men de blev inte en enda blund! fick plugga till spanska och engelska proven (Som jag skulle haft idag). Nåja... jag tryckte in n och en halv timmes pluggande, duktigt! Jag var ju liksom tvungen att spela GuitarHereo på mobilen och kolla på män som hatar kvinner också!
Väl hemma så slängde jag alla väskor på golvt i hallen och släpade mig själv upp till min säng (Fatigue). Jag var såhär |..............................................................| trött. När jag vaknade imorse stängde jag direkt av klockan och sov vidare tills klockan blev 14 00, sov med andra ord 15 välförkänta timmar.
Av någon anldning har jag varit ovanligt trött den senaste veckan (mer än vanligt), och haft den sjukaste huvudvärken. De stramar i hela huvudet så snart jag kollar åt sidorna och upp eller ner, och de gör ont när jag rör på ögonen. Läste lite om de, och hittade att de antagligen var någon inflammation på någon nerv i ögonen. Så ska till doktorn i veckan. Ett grattis till mig tack.
Har även hunnit med att städa mitt rum och mitt badrum. Så inatt ska jag sussa i en nybäddad och sval säng! Oslagbart! De bästa med hösten är att sängen blir så sval (sover alltid med hela fönstret öppet)!

Imorgon börjar vi 10 och slutar 13, MUMS! efter de så ska jag nöta på TT med Kråågan, och efter de ska jag hem till Ida och käka tacos o checka Sverige- Holland.
Naeeee nu ska jag ladda ner Gossip Girl säsong 4 och dejta dushen!
ahh preciz

Dom hade mycket att säga, men vad var de dom sa?

Lyssnar på Andreas Grega och packar (eller jag ska iaf). Imorgon bär de av till Stockholm med Samir. Jag vet dock inte om jag kommer hem igen. Tre dagar 24/7 med samir, kommer jag överleva?. OM jag tänker efter så förstår jag inte hur vi kommer överens, vi är raka motsatsen mot varandra. Jaujau, vi ska iallafall dit som Linneskolans elevråd på någon slags mässa som SECO (SverigesElevrådsCentralOrganisition) anordnar. Folk från hela landet kommer dit, dem bjuder på fyrstjärnigt hotell (tja inomhuspool, spa och frukostbuffé) och vår rektor bjuder på resan upp och ner.  Sen får man inte glömma SHOPPINGEN , s'najs!!!
Imorse fick vi reda på matte proven, 23 var max och 21 var mvg, tror nog jag får 20.5. Varför ska jag vara så nära?
Efter skolan så hämtade pappsen mig och vi gick och fikade på Madrix, gott! Längesen jag träffade den gamla räven!
Nejmen ska jag ta taf i packnignen?


Som nu som då är jag kluven



Var hittar ni mig?

Jo, i spanska papporna. 5 a4 med fraser på spanska, och de är bara hälften av provet. Kill me. JAG SAKNAR BERT! Varför kan vi inta ha kvar Bert som ger oss 10 glosor vart fjärde vecka?, som går igenom ett kapitel på en månad?. Myh. Jag tyckte iallafall han var bra....
Iallafall har denna dagen varit überlång. Jag borde ha ett nobelpris för att jag ens orkade stiga upp imorse (tja kronisk trötthet). Och nu sitter jag här en skoldag, en powernap och två mackor senare nedgrävd i ett häfte. Och jag måste verkligen ta tag i körkortet, ohh damn, jag kommer aldrig klara teoriprovet.





Krydd-dagen

Jag är helt slut och klockan är bara 9. Ohh snap.
Missade bussen idag och blev försenad till matteprovet, som förövrigt gick bra. Och ja, varför ska alla krydda idag? Samir putta ner mig från stolen under genomgång, samir bitchslapa mig (?), matkastning, fällningar, agressionsutbrott. Dem är inte normala någonstans.... För jag är ju de?. Efter skolan drog jag till ida, där hanna var, och krängde (marängsviss) PÅ EN TISDAG. Glodde även på Remember the Titans, IGEN! Typ trejde gången jag ser den filmen med Ida (inom en veckas lopp). Ja Ida den är bra, vi vet. Dock utjatad!

Nu ska jag njuta av min underbara musik. Puss.



jag är körd.

Jag är så duktigt som följer mina planer (powernap och plugga). Lite klokare tror jag nog att jag blev.
Min snälla syster som går på Lunds universitet skickade intagningen till Arkitektlinjen på Lund (mitt mål). ÄHHHHHH, jag kan ju fortsätta drömma med andra ord. Där var 2499 som sökte, 80 som kom in och 1665 som blev reserver. De minsta GPA:et var 22.16. Jag är körd. Blev faktist lite deppig när jag såg de. Fast plan B hade ju varit att plugga i Dubai. Önsketänkande? Eller...



Dubai är arkitekturens huvudstad typ. Detta är ett förslag för framtiden... Varje våning är i konstant rörelse (snurrar) beroende på vinden och bildar energi samtidigt. de snurrar som snabbast 6 m i minuten, och utsikten ändras konstant. Något annat än Turning Torso i Malmö?
Fan. Jag som ville bli arkitekt.


Same Ol' Monday

Jag är sviiiiiiintrött! Skolan har verkligen tagit kol på mig idag. Det är ju trots alls måndag. På samhällen fick vi tillbaka våra läxprov, där jag fick VG. Jag hatar VG. Varför jag ska tortera mig själv mentalt varje gång jag får VG? Jag tycker andra gör bra ifrån sig när dem får vg, men jag nöjer mig aldrig. 
Och imorgon så har vi prov i matte B. Matte... Matte, matte, matte. Konstigt nog så är de mitt favorit ämne (nörd). Så nu ska jag minsjäl ta mig en välförkänt powernap och sen plugga littah matte. Heh.


Slänger snabbt upp en liten bild på mig med. Myh.


D'najs

Ännu en helg och vecka är avklarad. Varit mycket i skolan med redovisningar, prov på hela asienkartan (med huvudstäder), glosor och sådant (onödigt) tidsfördriv. I helgen har jag spatserat runder med Ida lilla. I fredags åt vi en fin middag med Hanna hos Fashan min. Defenitionen av fin är med andra ord Tacos. Framot kvällen/natten travade vi vidare till Vinslöv, som vart trevligt. Kvällen krashade hemma hos Ida, med fyra trötta ögon, ruffs i håren, och hål i strumpbyxorna. Som vanligt. Ida gör min dag rent ut sagt! Ni skulle bara veta (skrattar lite för mig själv).

Igår var de återhämtningsdags, dvs sova framför brasan hela dagen, tryckte även in lite körkortsplugg. 10 på kvällen mötte jag Ida i Hässleholm, där vi sedan stannade ett tag. Efter många om och men så hamnade vi i Vinslöv igen. Vi kunde/ville ju trots allt inte hänga med dem andra till Harry's. Inte nog med att varken jag eller Ida har fyllt 18 än (tja december), men de var 23 års gräns. Tror nog inte de naj!
Utöver har de varit en mysig helg!

Nejmen om man skulle ta sig i kragen och plugga på körkortet och lyssna på The Killers? eller nej.... det blir nog Florence + The Machine istället.
"Sometimes I feel like throw my hands up in the air, couse I know I can count on you."


Ett år gammalt foto, men vad gör de?

RSS 2.0